Spring Summer fragrance trends 2016
Manuela Pfannes-Völkel,
Fragrance expert at beautypress
Parfümexpertin bei beautypress
Spring Summer fragrance trends 2016
Within spring we think about fresh green and sprooting leaves. 2016 the fragrance trend adds certainly a sweet note to it. Gourmand remain current. For spring and summer delicate scents present high brightness, a sweet heart and sweeping wood-vanilla bases.
Ice cream in any variation:
Chocolate, nuts, fruits and exotic-extravagant blends
like mint- rose-pelagonia invite to new smelling seductions. Fruit sorbet
sprikled with glace sugar, lemon ice with dark chocolate chips and more icy
scented delightfulness.
Flower notes come up classic and light:
Lilac, hyacinth and wisteria, honeysuckle and roses.
Bases glow with light woods, fresh ggreen notes and what
else… vanilla in new spring notes.
When spring at last arrives, sunny days and blue sky may
be joined perfectly with one of this fragrances.
Der Frühling steht eigentlich für frisches Grün und sprießende Blätter. 2016 allerdings kommt als Dufttrend eindeutig ein süßer Aspekt hinzu. Gourmandnoten bleiben aktuell. Für Frühling und Sommer stehen delikate Düfte an mit strahlender Leuchtkraft, einem süßem Herzen und einer schwungvollen Holz-Vanille Basis.
Eiscreme in allen Varianten:
Schokolade, Nuss, Früchte und exotisch extravagante
Mischungen wie zB. Minze-Rosenpelargonie laden ein. Mit kandierten Zucker
bestäubtes Fruchtsorbet, Zitroneneis mit dunklen Schokoladenstreuseln und
weitere eisig duftige Köstlichkeiten.
Die Blumennoten zeigen sich klassisch leicht:
Flieder, Hyazinthe und Wisteria ( Glyzinie), Geißblatt
und Rose
Die Basis leuchtet mit hellen Hölzern, frischen Grünnoten
und viel Vanille.
Wenn der Frühling erst kommt, lassen sich so blauer
Himmel und Sonnentage perfekt genießen.
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